Virágot a virágnak
Csodaszép kerti virágok feladvány vár rád. Hajrá, irány a kert :)! ....( Forrás : Wikipédia Kerti Virágok )
Lujza - @szavazó | 2018.11.15 | 6,201 megtekintés
Tovább ...
Megtekintések: 120,235
Melyik az az eljárás, amikor késsel bevagdossák a bőrös húst vagy a halat sütés előtt? És az, amikor a levest, mártást vagy más ételt addig forralunk, amíg el nem éri a kívánt sűrűséget? Teszteld, hogy téged zavarba lehet-e hozni a konyhában! (Az egyes kérdéseknél található fotók illusztrációk, nem a helyes választ sugallják!)
Liofilizálás
Glasszírozás
Gőzölés
A posírozás
A redukálás
A marinálás
Sifonád
Sokkolás
Blansírozás
Kandírozás
Irdalás
Gratin
A forrázás
A hőkiegyenlítés
A dinsztelés
A blansírozás
A karamellizálás
A tűpróba
A habarás
A rántás
A karamellizálás
Kelesztés
Legírozás
Az élesztő felfuttatása
Konfitálás
Abálás
Al dente
Főzés
Beforralás
Átforralás
Csodaszép kerti virágok feladvány vár rád. Hajrá, irány a kert :)! ....( Forrás : Wikipédia Kerti Virágok )
Magyar ételek, édességek találhatóak a mostani feladványban.
Ha otthonról dolgozna jótékony hatással lenne a családi életére, időt és pénzt spórolna meg, kevésbé lenne stresszes és még az időbeosztás is kiszámíthatóbb lenne. Egyetértesz te is ezekkel az állításokkal?
Melyik érik hamarabb, mi bírja a fagyott legtovább, és hasonló kérdések :).
Copyright © 2016 Szavazó | Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelemi nyilatkozat | Moderációs alapelvek