Cukor vagy édesítőszer?
A cukor túlzott fogyasztása hizlal, a mesterséges édesítőszer esetleg betegséget okozhat, mégis ragaszkodunk az édes ízekhez. Melyiket használod édesítésre?
Lilly - @Lily | 2016.10.29 | 3,350 megtekintés
Tovább ...
Bár a magyarországi sajtfogyasztás csaknem háromnegyedét a trappista teszi ki, azért számos egyéb sajt is beszerezhető a hazai üzletekben. Akkor persze könnyű dolgunk van, ha a pultban ott van a sajtok megnevezése is. De mi a helyzet akkor, ha csak a sajtok képét látod, így is felismered őket? Kvízünkben kipróbálhatod magad.
Tilsiti
Gomolya
Edami
Pálpusztai
Camembert
Mozzarella
Márványsajt
Trappista
Kecskesajt
Feta
Ricotta
Chottage cheese
Cheddar
Parenyica
Óvári
Juhsajt
Trappista
Parmezán
Pecorino
Mozarella
Gomolya
Gorgonzola
Kecskesajt
Gomolya
Pálpusztai
Gouda
Márványsajt
Cottage cheese
Gomolya
Orda
A cukor túlzott fogyasztása hizlal, a mesterséges édesítőszer esetleg betegséget okozhat, mégis ragaszkodunk az édes ízekhez. Melyiket használod édesítésre?
Közelegnek az ünnepek. Te minek örülnél a legjobban?
Stresszmentes karácsony, van ilyen? Van aki már év közben listát készít, míg más még karácsony küszöbén sem tudja mit ajándékozzon. Te, melyik típus vagy?
Hirdetés
Piroska Farkas
3763 pontGáborné Gazda
3516 pontGáborné
2800 pontAni Mami
2518 pontAnikó Vincze
2467 pontCopyright © 2016 Szavazó | Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelemi nyilatkozat | Moderációs alapelvek