Kvíz - 10 kérdés a növényvilágról
Megtekintések: 12,226
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Képek forrása: Google
Megtekintések: 12,226
szagoska
büdöske
pitypang
Európai vörösfenyő
Lucfenyő
Jegenyefenyő
A
B
C
Dália
Bársonyvirág
Bazsarózsa
Gyermekláncfű
Tejesgaz
Pákásznadár
A
B
C
festékkészítésre
ételízesítésre
gyógyításra
mindegyikre használható
Pókorchidea
Katicaorchidea
Lepkeorchidea
levele
levélszára
termése
A
B
C
Melyik az az eljárás, amikor késsel bevagdossák a bőrös húst vagy a halat sütés előtt? És az, amikor a levest, mártást vagy más ételt addig forralunk, amíg el nem éri a kívánt sűrűséget? Teszteld, hogy téged zavarba lehet-e hozni a konyhában! (Az egyes kérdéseknél található fotók illusztrációk, nem a helyes választ sugallják!)
Van amelyiknek a termését, míg másiknak a magját, és van olyan is amelyiknek a gyökerét fogyasztjuk. De tudod-e, melyiknek zöldségnek vagy gyümölcsnek, melyik részét fogyasztjuk?
Egy igazi olaszos étel elképzelhetetlen bazsalikom vagy oregano nélkül. Képről felismered melyik a bazsalikom és melyik a kakukkfű, netán a tárkony?
2016.12.21
Hirdetés
Nagy Zoltánné
5957 pontFenyvesi Margó
3883 pontMihály Gombi
3222 pontJózsef Lukáts
3082 pontBáló Róbert Attila
2756 pontCopyright © 2016 Szavazó | Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelemi nyilatkozat | Moderációs alapelvek